Şehit Polis memleketine uğurlandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan komiser yardımcısı Şükrü Can Kayadibi, düzenlenen törenle memleketine gönderildi.

Şehit komiser yardımcısı Şükrü Can Kayadibi için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasında tören düzenlendi. Düzenlenen törende şehit polisin ailesi gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin al yıldızlı bayrağa sarılı tabutuna sarılan eşi, annesi, babası ve kardeşleri terör örgütü PKK'ya lanetler okudu.







Yapılan konuşmanın ardından İl Müftüsü Mehmet Taştan, şehit polis için dua etti. Yapılan duanın ardından şehit polisin naaşı, cenaze aracına taşındı. Şehit Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi, memleketi Ankara Çubuk ilçesine gönderilmek üzere GAP Havalimanına götürüldü.







Cenaze törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Eyüp Pınarbaşı şehidin ailesi ve yakınları katıldı.







Cenaze töreninde konuşan Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, şehitliğin en yüksek mertebe olduğunu, Allah katında unutulmaz olduğunu ve Şükrü Can Kayadibi gibi kardeşlerinin, silah arkadaşlarının hepsinin vatanları için canlarını seve seve verdiğini ve hainlere bu fırsatı bırakmayacakları vatanı savunmaya  devam edeceklerini söyledi.







Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ise şehitlik mertebesini unutulmaz olduğunu, herkesin duasının onlarla  olduğunu, silah arkadaşlarına, ailesine, babasına, annesine, eşine baş sağlığı dilediğini, annesini babasını ellerinden öptüğünü ve şer odaklarına karşı mücadelenin hiçbir zaman son bulmayacağını ifade etti.