Selin sorumlusu Sarı Çizmeli Mehmet Ağaymış!

TAKİP ET

Şanlıurfa Eyyübiye Ak Parti Meclis üyesi İzzet Çiftçi yaşanan sel felaketinde sorumluluk almayanlara imalı bir göndermede bulunarak sorumlunun Sarı Çizmeli Mehmet Ağa olduğunu söyledi.

Yaşanan sel felaketinin ardından mevcut belediye başkanlarının yaşanan taşkınlıkların sorumluluğunu kabul etmemesi parti içerisinde çatlak seslerin çıkmasına yol açtı.

Eyyübiye Belediyesi Meclis Üyesi İzzet Çiftçi, sel felaketinin etkili olduğu Eyyübiye ilçesindeki derelerin doldurulup gecekondu yapıldığını ileri sürdü.15 Mart’ta yaşanan sel felaketi, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde de etkili olması  birçok iş yeri ve evin su altında kalmasına yol açtı.Yaşanan sel felaketinin vatandaşlar tarafından sorumlusunun merak edilmesi ve kimse tarafından sorumluluk üstlenmemesi alaylı göndermelere neden oldu.

Eleştiri okların hedefi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün sorumluluğu önceki dönem başkanlarına atması eski başkanların da Beyazgül’ü suçlaması kent genelinde ikilemlerin yaşanmasına neden oldu.

Vatandaşlar tarafından tepkilere maruz kalan mevcut belediye başkanları hiç beklenmedik noktadan golü kalesinde gördü.

Eyyübiye Belediye  Ak Parti Meclis Üyesi İzzet Çiftçi, yaşanan süreç ile ilgili açıklamada bulundu.

İsim vermeyerek manalı göndermede bulunan Çiftçi “2005 yılına kadar eyyübiye de üç dere vardı imam keskin yenice ve kito deresi Her üç dereyi doldurup gecekondu yapıldı sorumlu sarı çizmeli Mehmet ağa Hayırlı sabahlar” dedi.

İzzet Çiftçi Sel