Şenyaşar'dan tepki! "Usulsüzlüklerin altında imzası bulunan herkes hesap verecek"

TAKİP ET

Kayyum yönetiminde olan ve DEM Parti'nin kayyımdan devraldığı Suruç Belediyesi'nin yaklaşık 176 milyon lira borçlu olmasına Şanlıurfa Milletvekili Şenyaşar, tepki göstererek, 'Usulsüzlüklerin altında imzası bulunan herkes yargı önünde hesap verecek' dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti Belediye Eşbaşkan adayları Ayten Kaya ve Müslüm Baran, yüzde 57.21 oy oranı ile Suruç ilçesinde belediyeyi kazandı.

103 bin nüfuslu Suruç'ta DEM Parti'nin kazandığı kayyım yönetimindeki Suruç Belediyesinin yaklaşık 176 milyon lira borçlu olduğu ortaya çıktı.

Eş başkanları göreve geldiğinde ilk iş olarak belediye binasının önüne konulan beton duvarları kaldırmak olurken Baran ile Kaya’nın ikinci işi ise belediyenin güncel borç bilgilerini belediye binasına dev bir afişle asmak oldu.

Asılan afişte belediyenin toplam güncel borcu yaklaşık 176 milyon 997 bin 954 lira 45 kuruş olarak açıklandı.

Şanlıurfa DEM Parti Milletvekili Ferit Şenyaşar ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Usulsüzlüklerin altında imzası bulunan herkes yargı önünde hesap verecek” diyerek u açıklamalara yer verdi, “2.5 milyon fazla ile Belediye kasasını teslim alan kayyım, İbrahim Güneş bir yıl içinde belediyeyi 177 milyon borçlandırarak kayıplara karıştı.

 Kayyum ile birlikte usulsüzlüklerin altında imzası bulunan herkes yargı önünde, Suruç halkına hesap verecek. Hırsızlar hesap vermeden gitmeyecek!” dedi.

Şenyaşar DEM Parti Usulsüzlük