Serdar Hoca haftayı değerlendirdi

TAKİP ET

Şanlıurfaspor, ligin 29'uncu haftasında karşılaştığı Düzcespor'u 4-1'lik skorla mağlup ederken, Teknik Direktör Serdar Bozkurt haftayı değerlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta 29’uncu hafta maçları oynandı.

Liderlik takibini sürdüren Şanlıurfaspor, evinde karşılaştığı Düzcespor’u Kemal Rüzgar, Yakup Alkan (2) ve Mert Çapar’ın golleriyle 4-1 mağlup etti. Düzcespor’un golünü ise Koray Baykara kaydetti.

Sarı yeşilli ekibin Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, karşılaşmanın ardından haftayı değerlendirdi.

Zorlu bir takımla mücadele ettiklerini ve galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Bozkurt, “Düzce takımı hedefe kurulmuş bir takım ve yaralı bir takım son 4-5 haftadır ligde formsuzlukları vardı ama biz çok ciddi bir tepkiyle geleceklerini biliyorduk, iyi konsantre olacaklarını biliyorduk. Maça iyi başladık, maçın başında aslında bulduğumuz birkaç fırsat vardı, onları değerlendirsek maçın seyri daha da değişebilirdi. Ama daha sonra rakipte ciddi tepki koydu, iyi oynadığı zamanlar oldu, netice olarak kazanmasını bildik.” dedi.

Her maçın zorlu olacağını söyleyen Bozkurt, “Her maç böyle geçecek, her maç çok zorlu olacak. Hiçbir maçımızı elimizi kolumuzu sallaya sallaya kazanamayacağız. Tarsus maçını çok ciddi bir skorla kazandık, İnegöl maçını da öyle kazandık ki İnegöl iyi bir takım. Bazen beklentiler öyle bir oluşuyor ki; her maça başlayalım, 15-20 dakikada golleri bulalım; öyle bir şey söz konusu değil, maçların zorluk derecesi var ama tabi biz bunlara çözüm üretiyoruz. O yüzden oyuncularımızı tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çok zorlu bir deplasmana gideceklerini ve genç bir takımla oynayacaklarını belirten Bozkurt, sözlerine şöyle devam etti: “Yine çok zor bir deplasmana gidiyoruz. İkinci yarı evinde hiç kaybetmediler, hiç gol de yemediler. Dirençleri çok yüksek, çok koşan bir ekip. Ona göre hazırlanıyoruz, ona göre taktik hazırlıyoruz. İnşallah gidip oradan kayıpsız dönmek istiyoruz.”

Türkiye Futbol Federasyonu Teknik Direktör Serdar Bozkurt