Servisteki tedbirsizlik, tepkileri yükseltti

TAKİP ET

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, geçtiğimiz günlerde 100 işçiyi çıkaran firmanın işçi servisinde, koronavirüs önleminin alınmadığı görüntülerini paylaştı. Tanal, sosyal medyadan tepki göstererek, işten çıkarmalarda koronavirüs vurgusu yapan firmanın, bu şekilde önlem aldığına dikkat çekti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçtiğimiz günlerde, TBMM’de 3 ay boyunca işçi çıkarmanın yasak olduğu maddesi yasalaşırken, Mardin’deki demiryolu inşaatını yapan şirket, 100 işçinin işine son vermişti. Bu durum ise tepkilere neden olmuştu.

 

Milletvekili Tanal, firmadaki önlemsizliği paylaşarak tepki gösterdi

Koronavirüs nedeniyle toplu taşıma araçlarında yolcu taşıma sayısında sınırlama getirildi. Ancak söz konusu toplu işçi çıkaran şirkete ait olduğu iddia edilen işçi servisinde, yolcu kısıtlaması uygulamasına uyulmadı. Bazı işçilerin maskesiz olduğu ve servis aracının içinde boş yer bırakılmadığı görüntülerini paylaşan CHP’li Mahmut Tanal, “Bu ne perhiz; bu ne lahana turşusu!” siyerek tepki gösterdi.





Urfa Değişim

servisteki tedbirsizlik tepkileri yükseltti chp İstanbul milletvekili mahmut tanal milletvekili tanal firmadaki önlemsizliği paylaşarak tepki gösterdi