Şeyh Mahmut İlhan da vefat etti

TAKİP ET

Şanlıurfa’nın tanınmış ve saygın aileleri olan İlhan ve Cevheri ailelerinde Şeyh Mahmut İlhan’ın vefatı ile ikinci acı yaşanıyor. Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde de Şeyh Mahmut İlhan’ın abisi Şeyh Celal İlhan da Hakkın rahmetine kavuşmuştu.                  
 

Merhum Şeyh Hasan’ın oğlu, Merhum Şeyh Sinan, Şeyh Abdullah ve Şeyh Celal'in kardeşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan ve Bursa'da ikamet eden Emekli İmam Hatip Cezmullah İlhan ve Sinan İlhan’ın babası, Devlet eski Bakanlarından Necmettin Cevheri, Halil İlhan Cevheri, Milletvekilleri Sabahattin Cevheri ve Mehmet Ali Cevheri, Öğretim Görevlisi Cenap Cevheri, Mehmet Emin İlhan, Mimar Cevher İlhan ve Gazeteci Salih İlhan’ın amcaları, bölgemizin ve Şanlıurfa’mızın onuru, gururu ve önemli bir kanaat önderi Şeyh Mahmut İlhan Hakkın rahmetine kavuşmuştur. 
 

Cenazesi (10.09.2020 Perşembe günü) öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı İlhan Köyünde Aile mezarlığına defnedilecektir. 
 

COVİD 19 illeti nedeniyle ta’ziye yapılmayacaktır. İnna lillahi ve inna ileyhi raci’un. Allahu Teâlâ rahmet eylesin, sevenlerine sabır ihsan eylesin. İlhan ve Cevheri Ailesinin başı sağolsun.