Seyithan Atilla, DEM Parti'ye oy verenleri tehdit etti mi? Açıklama yaptı

TAKİP ET

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla, seçim gününde evinde yaptığı konuşmada 'DEM Partiye oy verenlerden hesap sorulacaktır' şeklindeki konuşmasına açıklık getirdi.

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla, seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada, bazı parti üyelerine sitemde bulunduğunu ve bu açıklamanın farklı şekilde yorumlandığını söyledi.

Atilla, "Seçim sürecinin bir kazananı olduğu gibi elbette bir kaybedeni de olacaktır. Halkın iradesine bu konuda saygımız sonsuzdur. Bu iradeyi yok saymamız mümkün değildir." dedi.

Seçim boyunca kendisini karalamaya çalışanlara cevap vermediğini belirten Atilla, "Seçim sonuçlarının açıklandığı gün, kendi evimde yaptığım açıklamada yanımda olan dava arkadaşlarıma teşekkür ederken; benimle birlikte olup, soframda benimle oturup, partimizde davamızı sahiplenip, yanımdaymış gibi görünenlerin bir takım kirli siyasetlerinden haberdar olduğumu bildirip onlara hitaben bir sitemde bulundum." ifadelerini kullandı.

Atilla, bu açıklamasının talihsiz bir açıklama olduğunu ve farklı şekilde yorumlandığını kaydederek, "Ceylanpınar'da seçilen ve birinci partiyi belirterek, yapmış olduğum açıklamayı yanlı bir şekilde kırparak 'DEM Parti'den bunun hesabı sorulacaktır' şeklinde sosyal medyada paylaştırıp halkı kin ve düşmanlığa sürükleyen paylaşımlarınızla ilgili yasal süreci başlattığımı da belirtmek isterim." dedi.

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyithan Atilla DEM Parti