'Sığınmacıların evlerine dönmesi bizleri mutlu eder'

TAKİP ET

Adalet bakanı Abdulhamit Gül, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Şanlıurfa’da bir takım ziyaretler gerçekleştiren ve sınır ilçelerinde incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün son durağı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı oldu. Gecikmiş bir kutlama gerçekleştirdiğini kaydeden Bakan Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bakan Gül; “Şanlıurfa AK Partili Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek verdi. Ayrıca Şanlıurfa’da belediyelerde de büyük başarılar elde ettiler. Şanlıurfalı hemşerilerimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfalı vatandaşların Barış Pınarı Harekatına büyük destek verdiklerini belirterek; “Şanlıurfa ve Şanlıurfalılar her zaman devletinin milletinin yanında oldu. Barış pınarı harekatında yine en büyük desteği Şanlıurfalılar verdi.

Bizler Şanlıurfalılar olarak misafir Perver bir toplumuz. Suriyeli 420 Bin sığınmacı ile birlikte yaşıyoruz. Onların mağduriyetini ortak paylaştık. Barış Pınarı Harekatının başarılı bir şekilde sonuçlanması biz Şanlıurfalıları daha çok mutlu eder. Çünkü 420 Bin sığınmacının evlerine dönmesi bizleri sevindirir. Onların büyük ölçüde mağduriyetini giderirken vatanlarına kavuşmaları bizleri mutlu eder” şeklinde konuştu.

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati beyazgül bakan gül politika haberleri