Sinan Oğan'dan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak hamle!

TAKİP ET

14 Mayıs seçimlerinin ardından 2. Tura kalan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan arasında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleyen ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na 2028 seçimlerinde rakip olacağının altını çizerek istifaya çağırdı.

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'na "Kılıçdaroğlu'nun yerinde olsam istifa ederim" diyerek istifaya çağırdı.

“2028 SEÇİMLERİNDE TEKRARDAN ADAY OLACAK”

Bir televizyon kanalına çıkan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 2028'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tekrardan aday olacağını açıkladı.

“KILIÇDAROĞLU'NUN YERİNDE OLSAM İSTİFA EDERİM”

Sözlerine şu şekilde devam eden Oğan, "Sayın Kılıçdaroğlu bu seçimi referandum olarak değerlendirdi. Eğer bu seçim referandumsa, referandumu kaybettiniz. O zaman istifa edin. CHP tabanının işidir bu ama bu referandumsa bana söz hakkı düşer ve istifa etmelidir. Kılıçdaroğlu bir hayli yaşa sahip. CHP mutlaka kazanacak yapıyı bulacaktır. Ama koltuğa yapışıp kalındığı zaman olmuyor bunlar. Kılıçdaroğlu'nun yerinde olsam istifa ederim." şeklinde konuştu.

14 Mayıs seçimleri Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Oğan kemal kılıçdaroğlu