Sınav öncesi konserle moral buldular

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi öğrencilere motivasyon amaçlı ve karne hediyesi niteliğinde gerçekleştirilen İlyas Yalçıntaş konseri gençlerden yoğun ilgi gördü.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte gençlere yönelik etkinliklerinin startını verdi.

Gençlerin Karne sevincini pekiştirmek ve üniversite adaylarının YKS sınavı öncesinde motivasyonunu arttırmak adına Yaz konseri düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerini sürdürecek.







Gerçekleşen konsere katılarak bir konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız, burada bir konuşma yaptı.







Konuşmasının başında katılımlarından dolayı İlyas Yalçıntaş’a teşekkür eden Yıldız, “Karne hediyesi olarak ve YKS sınavı öncesi öğrencilerimize güzel bir gece yaşatalım dedik. Bizleri kırmayıp geldikleri için İlyas Bey'e teşekkür ediyorum, sağolsunlar.” diye konuştu.



 

sınav öncesi konserle moral buldular Şanlıurfa büyükşehir belediyesi yükseköğretim kurumları sınavı (yks) motivasyonunu arttırmak adına