Sırrın Mahallesi'nde kilitli beton parke döşeme çalışmaları sürüyor

TAKİP ET

Haliliye Belediyesi, Sırrın Mahallesi'nde başlattığı kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla mahalle sakinlerine konforlu yollar sunmaya hazırlanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, mahalledeki sokaklar modern ve dayanıklı parke taşlarıyla döşeniyor.

Hızlı ve Kaliteli Hizmet Anlayışı

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde aralıksız devam eden üstyapı çalışmaları, Sırrın Mahallesi'nde de etkisini gösteriyor. Asfalt, sathi kaplama, stabilize, kilitli beton parke döşeme, yol açma, bakım ve onarım gibi birçok alanda çalışmalar yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle sakinlerinden tam not alıyor.

Mahallelerin Çehresi Değişiyor

Haliliye Belediyesi, üstyapıyı iyileştirmeye yönelik çalışmalarını periyodik olarak sürdürüyor. Bu kapsamda, Sırrın Mahallesi'nde de başlatılan kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla sokaklar güzelleşiyor. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmalarla, mahalle sakinlerine daha konforlu ve ulaşımın kolaylaştığı yollar sunulması amaçlanıyor.

Haliliye'de Modern Ulaşım Ağı Oluşuyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerdeki üstyapı çalışmalarını periyodik olarak sürdürmeye devam edecek. Bu sayede Haliliye'nin tüm mahallelerinde modern ve konforlu yollar oluşturularak, vatandaşlara daha kaliteli bir yaşam sunulması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat