Siverek başkan adayı Bucak: "İktidar ne kadar güzel bir şey, her şey 5 dakika"

TAKİP ET

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak, aday olduktan işlerinin daha kolay hal olduğunu dile getirirken, '10 sene muhalefette anam ağladı' dedi. Tepki çeken konuşmalar sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

Şanlıurfa'da Ak Parti’nin Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında, bir seçmenin evindeki konuşmaları gündem oldu.

 Bir arazide bina yapmak isterken TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ile konuşup resmi belgeleri işe başladıktan sonra alacağını söyleyen Bucak "İktidar olmak ne kadar güzel bir şey" dedi, daha sonra valiye nasıl kolay ulaştığını ulaştığını anlattı.

Hallederiz!

Konuşması kayda alınan Bucak, söz konusu gündem olan videoda şunları söylüyor:

- Binanın yerini nerede yapacağım? Karayollarının içinde. Onu da Bekir Bozdağ’a dedim. Dedim ki ‘Yalnız resmi belgeleri yetiştiremeyiz. Hani arsadayız’, dedim. ‘Bir şey olmaz. Sen başlarsan biz gerisini hallederiz’ dedi.

"Yav iktidar ne kadar güzel bir şey"

- Yav iktidar ne kadar güzel bir şey. 10 sene muhalefette anam ağladı. Hiç bilmiyorduk vali var, kaymakam var. Şimdi arıyorum valiyi, her şey 5 dakika. Öyle güzel, öyle güzel...

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak Şanlıurfa