Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'tan veda mesajı

TAKİP ET

Siverek Belediye Başkanlığı görevini bırakan Ayşe Çakmak, sosyal medya hesabından Siverek halkına veda etti. Kendi dönemi boyunca başarılı çalışmalar yaptığını ifade eden Çakmak, yaklaşık 40 aylık süreçte ekip arkadaşlarıyla birlikte birçok güzel projeye imza attıklarını dile getirdi.

Veda mesajında, emeği geçen müdürlere ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Çakmak, Siverek için yapılan çalışmalardan dolayı minnettarlığını dile getirdi. Zorlu bir dönemi başarıyla atlattıklarını belirten Çakmak, geride kalan bazı projelerin tamamlanamadığını ancak süreci başarıyla sonlandırmanın mutluluğunu paylaştı.

Çakmak, yarın gerçekleştirilecek seçimlerin devletleri, memleketleri ve tüm halkı için hayırlı olmasını temenni ederken, tüm hemşehrilerini bu mübarek gecede Allah'a emanet ettiğini ve hayırlı Ramazanlar dilediğini belirtti.

Ayşe Çakmak, şu ifadeleri kullandı: “Bu süreçte benimle birlikte emeği geçen müdürlerime ve tüm arkadaşlarıma güzel memleketimiz Siverek için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.Süreç olarak oldukça zorlu bir dönemi ve hatta hiçbir dönemde yaşanmayan zorlu süreci hep birlikte başarı ile atlattık. Yapmak istediğimiz ve eksik kalan bir çok projemiz yarıda kaldı belki , fakat sürecimizi başarı ile tamamlamanın sevincini de paylaşmak istiyorum.Bununla birlikte yarın yapılacak seçimlerin devletimize,memleketimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimi bu mübarek gece de Allah’a emanet ediyorum,hayırlı ramazanlar diliyorum.”

Siverek Belediye Başkanlığı Ayşe Çakmak Şanlıurfa