Siverek Belediyespor'da yönetim futbolcularla buluştu

TAKİP ET

Siverek ilçesinde Siverek Belediye sporda yönetim değişikliği gerçekleşti. Yeni kulüp başkanı ve yönetimi futbolcular ile yemekte bir araya geldi.

Siverek belediye spor kulübü başkanlığına Murat Ölçen, Başkan yardımcılığına Haydar Boynukara, Genel Sekreterliğe M. Reşat Demirkapı Muhasip Emrah Altundal, Üye Metin Çokzaman, Üye Suat Çulhacı, Üye İsmail Pekşahin seçildi.

 

Yeni kulüp yönetimi ile yola devam eden Siverek Belediye Spor futbolcular ve teknik kadro Paşa konağında yemekle bir araya gelerek futbol ve spor kulübü hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Kulüp başkanı Murat Ölçen; “Yeni bir yönetim oluşturduk ve hep beraber yola devam edeceğiz, sizler sahada mücadele ederken bizlerde size destek olacağız, biz yönetim olarak sizi mahcup etmeyeceğiz, ancak sizlerde taraftarınıza ve Siverek’e bizleri mahcup etmeyin.”

 

Yeni kulüp yönetimi ile birlikte heyecanlandıklarını ve kendilerine güven geldiklerini belirten futbolcular, yönetimin samimi olduğunu ve takımı başarıya götüreceklerine inandıklarını ifade ettiler.

 

siverek belediye spor kulübü başkanlığ siverek belediyespor murat Ölçen Şanlıurfa siverek haberler