Siverek Belediyespor rakibine acımadı

TAKİP ET

Şanlıurfa, Haliliye Belediyesi Süper Amatör liginde zirve yarışında Siverek Belediyespor ligde zor günler geçiren Birecik Belediyespor ile karşılaştı. Siverek temsilcisi maçı farklı kazanmasını bildi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Firkan Tüysüz stadında karşı karşıya gelen Siverek Belediyespor ile Birecik Belediyespor arasında geçen karşılaşmada maçta ev sahibi rakibini adeta gole boğdu.

Bölgesel Amatör ligine yükselmek isteyen Siverek Belediyespor, bu yıl oynadığı tüm maçlara final havasında girerek tüm rakiplerine karşı iyi bir oyun sergileyerek yenilmeden lig liderliğini sürdürüyor.

Pazar günü Siverek’ta oynanan maçta Siverek Belediyespor rakibi 7-0 yenerek puanını 32’ye çıkararak en yakın rakibi Şanlıurfa Gençlerbirliği arasında 1 puan farkla yarışı sürdürüyor.

Siverek Firkan Tüysüz Stadında oynanan maçta maçın yıldızı Ümit Koyuncu oldu. Maçta adeta gol makinesine dönen futbolcu rakip kaleleri 4 kez havalandırdı. Ümit’i 2 golle İbrahim Gülüm takip etti. Maçın diğer golü ise Emrah Cofa’dan geldi.

Siverek Belediyespor ligin 14 haftasında Ceylanpınar Belediyespor ile karşılaşacak. Ceylanpınar Belediyespor 16 puanla grupta 5.sırada yer alıyor.

Öte yandan Birecik Belediyespor ise ligde 4 puanla son sırada yer alıyor. Ligde zor günler geçiren takımın gruptan düşmesi yüksek ihtimal olarak görünüyor.