Siverek'te CHP'de toplu istifa!

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimlere doğru giderken Şanlıurfa'da istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Bir istifada CHP Siverek Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplu bir şekilde istifa etti.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yerel seçimlere sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Siverek Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri istifa etti. Geçtiğimiz günlerde Kasım Gülpınar’ın istifası sonrasında AK Parti Siverek teşkilatında da istifa yaşanmıştı. AK Parti'den aday adayı olan Hasan İzol, Yeniden Refah Partisinden Siverek Belediye Başkan Adayı oldu. CHP'de istifa edenler nasıl bir yol izleyeceği önümüzdeki günlerde belli olunması bekleniyor.

Teşkilat mensupları adına yapılan açıklamada, "Değerli Siverekliler; Cumhuriyet Halk Partisi Siverek Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeliğimizden ve tüm görevlerimizden an itibarıyla istifa etmiş olduğumuzu kamuoyuna bildiriyoruz. Detayları pazartesi günü basın açıklamasında paylaşacağız. Saygılarımızla" ifadelerine yer verildi.

CHP Siverek Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim