Siverek'te ilk Meclis toplantısı yapıldı

TAKİP ET

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, "Belediye Meclisimizde alacağımız her kararda, ilçemize ne yapabiliriz düşüncesi hakim olacak." dedi.

Siverek Belediyesi yeni dönemde ilk Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclise Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın Başkanlık yaptı. Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Aydın, "Bismillah diyerek başladığımız bu hayırlı toplantı sonrasında arkadaşlarımızla birlikte verimli kararlar aldık. Gerek memleketimiz gerekse Siverek'imiz için hep birlikte karar alacağız. Bu kararları alırken 5 yıllık süreçte daha iyi hizmetler, sosyal kültürel hizmetleri ne şekilde getirebiliriz bunun üzerinde çalışmalar yapacağız. İstişare içerisinde olacağız ve Siverek halkının bizlere verdiği bu göreve layık olmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Mecliste 1. ve 2. Başkan Vekilleri, Meclis Kâtip üyelerinin yanı sıra Komisyon üyeleri yapılan oylama ile belirlendi.



siverek e ilk meclis toplantısı yapıldı meclise belediye başkanı Şeyhmus aydın başkanlık yaptı toplantı sonrasında arkadaşlarımızla birlikte verimli kararlar aldık