Siverek'te paket oy kullanımına aday İzol'dan tepki!

TAKİP ET

Yerel seçimler için vatandaşlar sandık başına giderken Siverek'te, bin 505 nolu sandıkta paket oy kullanıldığı iddia edildi.

31 Mart'ta Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlar sandık başına giderek Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine bağlı Taşıkara-Duydum köyünde ise bin 505 nolu sandıkta paket oy iddiası.

Alınan bilgiye göre, sandık görevlileri orada bulunan boş oy pusulalarına belirledikleri partiye “Evet” mührünü vurarak konuşmalarda "hepsine vurmayın bir tanesi cezaevinde öyle dediler" sözleri bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, ise bu olaya tepki göstererek şu açıklamalara yer verdi, “Siverek Taşıkara-Duydum köyünde açık oy kullanılırken. Konuşmalarda "hepsine vurmayın bir tanesi cezaevinde öyle dediler" sözleriyle de teyit edilmekte.1505 nolu Sandık”

Siverek Taşıkara-Duydum köyünde açık oy kullanılırken. Konuşmalarda "hepsine vurmayın bir tanesi cezaevinde öyle dediler" sözleriylede teyit edilmekte.1505 nolu Sandık #Siverekteaçıkoykullanımı@rprefahpartisi @ErbakanFatih @refahist pic.twitter.com/GwtBD6Ya3w

— Hasan İzol (@hasan_izoll) April 1, 2024

Siverek paket oy