Siverek'te yılbaşında silahsızlanma çağrısı

TAKİP ET

Siverek Kaymakamlığı yılbaşı gecesine ilişki başlattığı 'Yılbaşında Silah Sıkılmasına Hayır'' çağrısına destek amacıyla Siverek ilçe temsilciliğine kayıtlı baro avukatları destek verdi.

Siverek ilçesinde yılbaşı gecesine ilişkin Siverek Kaymakamlığı önemli bir adım atarak “Yılbaşında Silah Sıkılmasına Hayır’’ çağrısına ilişkin vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

Kaymakamlık, Yılbaşı geceside dronlarla silah sıkıldığı tespit edilen yer ve evlerde gerekli adli ve idari işlem başlatılacağını duyurdu.

“YILBAŞINDA SİLAH SIKILMASINA HAYIR’’

Siverek ilçesinde başlatılan “Yılbaşında Silah Sıkılmasına Hayır’ ’çağrısına destek veren Siverek ilçe temsilciliğine kayıtlı avukatlar duyarlılıklarını belirterek şu açıklamalara yer verdiler,

“Bizler Siverek Baro temsilcilerine üye avukatlar olarak yeni yılımızın huzur ile geçmesi için yılbaşın gecesinde insanları canından eden silahların sıkılmamasıdır.

"TEDBİRLER YILBAŞI GECESİNDE ARTIRILACAK"

 Bu konuda Kaymakamlığımızın Valilik ile iş birliği içerisinde aldığı önlemler yılbaşı gecesinde de devam edecektir.

 Siverek avukatları olarak sizden ricamız bu kurallara uymanız ve vatandaşların can ve mal güvenliği için önemlidir.

"SİZE HEYECAN VEREN, BAŞKASINA ACI VEREBİLİR"

Unutmayın sizin için heyecan yaratan bu durum başkalarının yuvalarına ateş düşürebilir.

İnanıyoruz ki hiçbiriniz bu durumun yaşanmasını arzu etmezsiniz. Yeni yılın hepimizi huzur mutluluk ve esenlik getirmesini isteriz.” sözlerinde bulundular.

Siverek yılbaşı yılbaşı