Siverekli Dağkesen Erdoğan sevgisiyle gündem oldu

TAKİP ET

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı miting sonrası gençlerle buluştu. Gençler arasında Siverekli Ramazan Dağkesen'in konuşması çoğu siyasi tarafından paylaşıldı.

Şanlıurfa’da Gençlik Buluşmalarına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Siverekli Ramazan Dağkesen’in  söyledikleri sözler çoğu siyasi tarafından paylaşılarak kısa sürede etkileşim aldı.

"DÜNYAYA NASIL MEYDAN OKUNURU ÖĞRETEN YİĞİDİN ELİNİ ÖPMEK İSTİYORUM"

Gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgi ve minneti anlatan Siverekli Dağkesen: “Ben 20 yaşında belki Fatih olamadım İstanbul'u fethedemedim ama 20 yaşında bir Fatih'in yanındayım, bu benim için bir gururdur. Ben dünyaya nasıl meydan okunuru öğreten yiğidin elini öpmek istiyorum.” diyerek Türkiye gündemine oturdu.

"15 YAŞINDA HAYATTA DURDUM ÇÜNKÜ SİZİ TANIDIM"

Daha sonra sözlerine şu şekilde devam eden Dağkesen: “Sayın cumhurbaşkanım az önce denildi ki Türkiye'de 208 tane üniversite var, hayır Türkiye'de 209 tane üniversite var bir tanesinde de dünyaya eğitim veriliyor. Sayın cumhurbaşkanım Ben 13 yaşında yürümeye başladım ama 15 yaşında hayatta durdum çünkü sizi tanıdım. Sokaklarda binlerce konferans verdim yüzlerce genci ikna etmeye çalıştım. Bunu yaparken de kendi kendime şunu söylüyorum ‘diyorlar ya hani Şanlıurfa tarihin sıfır  noktası diye 2023'te de görecekler Şanlıurfa yiğitlerin de sıfır noktası olduğunu. Şu anki heyecanım karşımda insanların olması değil, şu anki heyecanım bir yiğidin bütün Osmanlı toprağında bütün karizmasını bana  göstermesidir.” İfedelerini kullandı.

KADER TOPAL/ URFA DEĞİŞİM