'Siyaset el attığı için küme düşürüldü'

TAKİP ET

Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Nargülü, ' İş adamlarımız var ama Şanlıurfaspor zaten küme düşürüldü maalesef, siyaset el attığı için küme düşürüldü. Bari bu dakikadan sonra o siyaseti çeksinler' dedi.

Şanlıurfaspor’un kongresi geçtiğimiz gün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongre sonucunda mevcut başkan Emin Yetim güven tazeleyerek tekrar başkanlık için güven tazeledi.

Saadet Partisi Eski Meclis Üyesi Mehmet Cafer kongrenin hileli olduğunu ve birçok kişinin kongre öncesi üye yapıldığını iddia etmişti. Öte yandan Mehmet Cafer kongrenin iptali için Dernekler Masası’na şikayette bulunmuştu.

 NARGÜLÜ’NDEN FUTBOL-SİYASET TEPKİSİ

Yapılan kongreye bir tepki de Milliyetçi hareket cephesinden geldi. Şanlıurfa Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Nargülü yapılan kongreye tepkisini dile getirdi. Bir televizyon programında yapılan iftar programına katılan Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Nargülü, Şanlıurfaspor’a siyasetin karıştığı için küme düştüğünü ifade eti. Öte yandan Nargülü, Şanlıurfaspor’un bundan sonra doğru yönetilmesi temennisinde bulundu.

NARGÜLÜ:ŞANLIURFALILARIN TEK SOSYAL FAALİYETİ ŞANLIURFASPOR’DUR

Şanlıurfa Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Nargülü, Şanlıurfa halkının tek sevdasının Şanlıurfaspor olduğunu dile getirdi. Nargülü, “Malumunuz yakın zamanda Şanlıurfaspor’un kongresi oldu. Öncelikle kongre hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Ancak bir sitem de yapmadan geçemeyeceğim. Kongre protokolüne baktığımda maalesef Ak Parti’nin kongresi mi Şanlıurfaspor’un kongresi mi ayırt etmek mümkün değil. İş adamlarımız var ama Şanlıurfaspor zaten küme düşürüldü maalesef, siyaset el attığı için küme düşürüldü. Bari bu dakikadan sonra o siyaseti çeksinler. Şanlıurfa’da maalesef hizmet noktasında eksiklikler var. Şanlıurfalıların tek sosyal faaliyeti Şanlıurfaspor’dur. Şanlıurfaspor’un başarısıdır. Bizim hafta sonları seve seve gittiğimiz, çocukluğumuzdan beri o tribünlerde tempo tuttuğumuz Şanlıurfaspor’umuz maalesef küme düştü. İnşallah bundan sonra doğru yönetilsin, Şanlıurfaspor siyasete kurban edilmesin” dedi.