'Sizler seçimlerde vatandaşları hatırlayanlarsınız'

TAKİP ET

Çiftçilere destekleme blokeleriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekillerine yüklendi.

Çiftçilerin mağduriyeti ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Ak Parti Milletvekilleri, İl Başkanı, ilçe başkanları ve Ak Parti üyelerine seslendi. "Sizler seçimde vatandaşı hatırlayanlarsınız" diyen Aydınlık, "Bu kadar zor muydu bu sorunları Cumhurbaşkanına iletmek. Elektrik problemini iletmek, durumun farkına varılmasını sağlamak bu kadar zor muydu." dedi.

Desteklemelerinde bloke olan çiftçilerin sorunlarını bildiğini dile getiren Milletvekili Aydınlık, "Ben Mecliste her şeyi dile getireceğim, takipçisi olacağım. Merak etmeyin. Sizler de 31 Mart günü bunlara hak ettiği tepkiyi sandıkta verin. Sizlerin soracağı hesap bizlerin belini güçlendirecektir." ifadelerini kullandı.

 

sizler seçimlerde vatandaşları hatırlayanlarsınız Çiftçilere destekleme blokeleriyle ilgili chp Şanlıurfa milletvekili aziz aydınlık ak parti Şanlıurfa milletvekillerine yüklendi