Sokaklarda sadece öğrenciler görüldü

TAKİP ET

Sokağa Çıkma Kısıtlamasının ikinci gününde esnaflar kepenk açmazken vatandaşlar ise eden dışarı çıkmadı. Sokakta erken saatlerde YKS'ye girecek öğrenciler görüldü.

Sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde YKS’ye girecek öğrenciler halk otobüslerine binerek gidecekleri okulun yolunu tutarken, yasak nedeniyle esnaflar kepenk açmadı. Bugün saat 18:30’da dolacak olan yasak süresi ile Urfa’da hareketlilik tekrar başlayacak.

                                                                                             

Normalleşme sürecinin başlaması ile beraber Şanlıurfa genelinde virüs vakalarında hızlı bir artış yaşanıyor. Özellikle maske kullanımının düşük olduğu taziye ziyaretlerinin arttığı bugünlerde vaka sayıları da artış gösterdi.

 

Maske kullanımı zorunlu olmasına rağmen birçok kişi maske takmadığı görülüyor. Maske takanlar ise ağzını ve burnunu kapatmadığı için salgın ile karşı karşıya kalma durumu yüksek gözüküyor.

 

Şanlıurfa genelinde Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye merkez ilçelerinde vaka sayıları yüksek çıkmaya devam ediyor. Viranşehir ve Siverek’te eskiye nazaran vaka sayısında düşüş gözlemleniyor.



Urfadeğişim

sokağa Çıkma kısıtlaması yks’ye girecek öğrenciler Şanlıurfa koronavirüs