Sonunda Başladı: Suruç'taki "Ölüm Yolu"nda Çalışmalar Başladı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde birçok kazaya sebep olan ve "ölüm yolu" olarak bilinen yolda nihayet çalışmalar başladı. Birçok can kaybına neden olan yolun yapımının ne zaman başlayacağı merakla bekleniyordu.

Proje ve ihale aşaması uzun süren yolun yapımına başlandığını sosyal medya hesabından duyuran Hüda-Par Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

Yıllardır Beklenen Başlangıç

Şanlıurfa'nın "ölüm yolu" olarak bilinen Suruç yolunda çalışmalar nihayet başladı. Uzun süredir beklenen bu gelişme, bölge halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Özaslan: Takipte Olacağız

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Özaslan, "Gözün aydın Şanlıurfa..! Suruç Ölüm Yolu çalışmaları başladı. Yine kesintiye uğramaz umarım. Takipte olacağız..! Siyaset; Halka Hizmet Sanatıdır..." ifadelerini kullandı.

Bölge Halkı Rahatladı

Yıllardır bu yolda yaşanan kazalardan dolayı endişe duyan bölge halkı, çalışmalara başlanmasından dolayı rahatlamış durumda. Yapımının tamamlanmasıyla birlikte kazaların önleneceği ve can güvenliğinin artacağı ümit ediliyor.

Çalışmaların Devamı Bekleniyor

Çalışmaların ne kadar süreceği ve ne zaman tamamlanacağı yetkililer tarafından henüz açıklanmadı. Bölge halkı, çalışmaların aksamadan devam etmesini ve yolun en kısa sürede tamamlanmasını bekliyor.

Şanlıurfa Suruç ilçesi ölüm yolu Şanlıurfa haberleri