Sonunda trafiğe açıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın en önemli projelerinden biri olan Karakoyun köprülü kavşağının bir bölümü, uzun sürenin ardından trafiğe açıldı. Sadece bir bölümünün açılması bile, trafik akışının rahatlamasını sağladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin en önemli projelerinden biri olarak hayta geçirilen Karakoyun köprülü kavşağı yapımında sona yaklaşıldı. Sürekli gündeme gelen, köprülü kavşak çalışmaları zaman zaman  dururken, bu nedenle yapımı da gereğinden fazla sürdü.

 

Bir bölümünün açılması bile trafiği rahatlattı

Yoğun bir geçiş güzergahı üzerinde olan Karakoyun köprülü kavşağının ana güzergahının bir bölümü trafiğe açıldı. Kavşağın bağlantı yollarının henüz yapılmaması ve sadece bir bölümünün açılması, trafiğin az da olsa rahatlamasını sağladı. Öyle ki sürekli trafiğin tıkandığı köprülü kavşakta bu kez kuyruk oluşmadı.

Köprülü kavşağın ana geçişinin bir bölümünün açılması memnun ederken, vatandaşlar diğer bağlantı yollarının da bir an önce yapılmasını istiyor.



Urfa Değişim

 

sonunda trafiğe açıldı Şanlıurfa büyükşehir belediyesi kentin en önemli projelerinden biri olarak sürekli gündeme gelen köprülü kavşak çalışmaları