Sorumluluğun kimde olduğu belli değil!

TAKİP ET

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz, Başkanlık görevini devralan Reşit Karakaş'ın takıma sahip çıkmadığını belirterek tepki gösterdi.

TFF 2. Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor'da sorunlar bitmiyor. Maddi sorunlar nedeniyle sürekli problem yaşayan Şanlıurfaspor'da sorumluluğun bile kimde olduğu belirsizken, Kulüp Başkanı Mehmet Yılmaz, sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Kulüp başkanlığının Başkan yardımcısı Reşit Karakaş'a devredildiğini belirten Yılmaz, sorumluluğunu yerine getirmediği gerekçesiyle de Karakaş'a tepki gösterdi.

Sosyal medyada konu ile ilgili yaptığı açıklamada, görevi devralan Karakaş'ın takıma sahip çıkmadığını iddia eden Yılmaz, "Çıkıp ben Başkan olacağım diyorsun hayırlı olsun deyip imza atıyoruz. 10 gündür ortada yoksun. Bu ne turşu bu ne lahana! Takıma sahip çık. Bu takımı bu kadar sahipsiz bırakmak ihanettir. Başkan R.Karakaş öyle medya paylaşımı ile olmaz bu iş." ifadelerini kullandı.



sorumluluğun kimde olduğu belli değil! Şanlıurfaspor kulüp başkanı mehmet yılmaz tff 2. ligde mücadele eden Şanlıurfaspor