Sorun oluşturmaya başladı!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın bazı bölgelerinde çöp ve katı atıkların bulunması ve bunların temizlik sorununa neden olduğu konusu Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme getirildi.

Şanlıurfa'da bazı bölgeler üzerinde denetimin yapılmamasından dolayı bu bölgeler çöp yığınına dönmüş durumda. Eyyübiye ilçesi başta olmak üzere birçok alanda kalan boş araziler çöğ ve moloz dökme alanı haline geldi.

Özellikle eski sanayi sitesi bölgesinde birçok işyeri kentsel dönüşüm kapsamına alınarak yıkıldı. Burada boş kalan araziler ise adeta çöp deposuna döndü. Çöplerin birikmesi sonucu vatandaşlar moloz gibi katı atıklarını da bu alana atmaya başladı.

Şanlıurfa'da bazı bölgelerde bulunan çöp ve katı atıkların bulunması ile ilgili konu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşmeye sunuldu. Şanlıurfa'da Eyyübiye ilçesi başta olmak üzere çöp ve katı atıkların olduğu yerlerde çevreye kötü kokular yayılarak vatandaşların olumsuz yönde etkilendiğine dikkat çekildi. Konuyla ilgili gerekli çalışmaların yapılması teklifi Meclise sunuldu. Araştırma teklifi oy birliği ile kabul edildi.

 

sorun oluşturmaya başladı! Şanlıurfa ın bazı bölgelerinde çöp ve katı atıklar Şanlıurfada bazı bölgelerde bulunan büyükşehir belediye meclisinde gündeme getirildi