Su almak için sıraya girdiler

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde sular kesildi; vatandaşlar susuz kaldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen tankerden su almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Önceki gün Haliliye ilçesinde bulunan Açıksu Caddesi'nde içme suyu şebekesinin boruları değiştirilmek için sular kesildi. Ancak ŞUSKİ tarafından yapılan açıklamada suların gece saatlerinde bırakılacağı belirtilmesine rağmen sular ertesi gün de bırakılmadı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar ŞUSKİ'yi aradı. Yetkililerden gelen cevap ise kısa sürede suyun bırakılacağı oldu. Ancak buna rağmen sular gün boyu bırakılmadı.

 

Su tankerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdular

Suyun kesilmesi uzun sürerken, susuz kalan mahalleliler duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından sulama araçları ile mahalleye su taşındı. Tankerden su almak isteyen vatandaşlar ise oluşan kuyrukta su sırası bekledi.

 

Sosyal medyadan da tepki geldi

Suların kesilerek uzun süre bırakılmaması vatandaşları çileden çıkarırken, sosyal medyadan da duruma tepki yağdı.

 

su almak için sıraya girdiler Şanlıurfa ın haliliye ilçesinde sular kesildi açıksu caddesi de içme suyu şebekesi su tankerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdular sosyal medyadan da tepki geldi