"Süleler" olarak bilinen Organize Suç Örgütüne Mahzen-operasyonu!

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin'de düzenlenen 'MAHZEN-4' operasyonunda 'Süleler' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun halkımızın huzurunu bozan organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız. Bir bir çökertip adalete teslim etmekte kararlıyız” sözlerini kullanarak Organize Suç Örgütü çökertildiğine dair detaylar paylaştı.

Bakan Yerlikaya Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüphelinin yakalandığını belirtti açıkladı. Yerlikaya, açıklamasının devamında, Mersin İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; organize suç örgütü üyesi şüphelilerin, çıkar amaçlı suç örgütü kurma, kasten adam öldürme, çok sayıda işyeri, ikamet ve araç kurşunlama, uyuşturucu madde ticareti, nitelikli dolandırıcılık, silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işledikleri tespit edildiğini ekledi.

Operasyonlar neticesinde, 5 adet ruhsatsız tabanca, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda fişek ve balistik yeleğe el konuldu.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mersin Şehir hastanesi