'Sulutepe Göleti Millet Bahçesi olacak'

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, bir yandan 31 Mart yerel seçim çalışmalarını yürütürken, bir yandan da Viranşehir'e yapılması gereken projeleri gerçekleştirmek, sorunları çözebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, seçim ziyaretlerinde AK Parti Viranşehir Belediye başkan adayı Salih Ekinci ve AK adaylara destek isterken, bir yandan da Viranşehir’e Millet Bahçesi kazandırabilmek için, Sulutepe göletinde incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep Ulaştırma 7. Bölge Müdürü Seyyit Miçillioğlu’nu Viranşehir’e davet etti.

'Sulutepe Göleti ve çevre yolu ile ilgili ilk çalışmalar başlıyor'

Gaziantep Ulaştırma 7. Bölge Müdürü Seyyit Miçillioğlu ile Sulutepe Göletinde incelemelerde bulunduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı,“Viranşehir ilçemizde böyle bir doğa harikasını halkımızın hizmetine sunmak için elimizden geleni yapacağız. Bölge Müdürümüz Seyyit Miçillioğlu Bey Gölet için çalışmalara hemen başlanacağını belirtti. Gaziantep Ulaştırma 7. Bölge Müdürü Seyyit Miçillioğlu ile Sulutepe Göletinin Millet Bahçesi olarak ilçemize kazandırılması, Çevre yolu ve Dal-Geç Projelerinin son durumu ile ilgili ofisimizde toplantı yaptık. Sulutepe Göleti ve çevre yolu ile ilgili ilk çalışmalar inşallah yakında başlayacaktır” dedi.

'Seçim Büromuz yakınındaki olay Partimize mal edilemez'

Seçim çalışmalarını da son ana kadar devam ettireceğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Özşavlı, “Bugün Belediye Başkan adayımız Salih Ekinci'nin Seçim Bürosunun önünde gerçekleşen, Partimiz ve Seçim Çalışmalarımız ile hiçbir ilgisi olmayan arazi anlaşmazlığı kavgası bizleri derinden üzmüştür. Yaşanan tatsız olaydan dolayı her iki tarafın sulh ve karşılıklı anlayış ile uzlaşmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Viranşehir kardeşlik ve barış şehridir. Diyalog ve karşılıklı anlayış ile her türlü sorunun çözüleceğine inancımız tamdır. Adayımızın Seçim Bürosu yakınındaki olayı Partimize ve Seçim Çalışmalarımıza mal edilmesini kabul edilmez buluyoruz. AK Partide sevgi ve kardeşlik esastır. AK Partide kavga ve düşmanlığa yer yoktur." diye konuştu.

 

sulutepe göleti millet bahçesi olacak sulutepe göleti ve çevre yolu ile ilgili ilk çalışmalar başlıyor gaziantep ulaştırma 7. bölge müdürü seyyit miçillioğlu ak parti Şanlıurfa milletvekili halil Özşavlı