Süper Lig, ekibi Şanlıurfaspor ile aynı kaderi yaşıyor!

TAKİP ET

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor Trendyol 1. Lig kümede kalmaya çalışan Şanlıurfaspor ile aynı kaderi yaşıyor.

6 Şubat depreminden etkilenen 2 takım bu yıl kümede kalma savaşı veriyor. Maddi zorluklarla boğuşan Hatayspor ve Şanlıurfaspor son haftalara girilirken yalnız kaldıklarını ifade etti.

3 Milyona yakın nüfusa sahip olan Şanlıurfaspor Trendyol 1.Ligin bitmesine 1 hafta kala yaptığı hatalar ve evinde kaybettiği puanlardan dolayı kendisini ateş hattında buldu.

Şanlıurfaspor ile aynı kaderi yaşayan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’da maddi zorluklar ve takımın yalnız bırakılmasından dolayı bu hafta küme düşme hattından kurtulmayı başaramadı.

Maddi imkansızlar ile boğuşan iki kulübün  oyuncuları son haftalara girilirken isyan etmeye başladı.

Şanlıurfaspor’da oyuncuların maaşlarının ödenmemesi yetersiz çalışma koşuları takımın gerilemesinde büyük rol oynuyor.

Şanlıurfaspor’un yaşadığı problemlerin benzeri Hatayspor’da yaşıyor.

Ligde kalmak için uğraş veren iki takım Gaziantep FK ve Atakaş Hatayspor, Süper Lig'in 35. haftasında karşı karşıya geldi.

Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, maç sonrası yaptığı açıklama ile gündeme oturdu.Çok yalnız kaldıklarını ifade eden tecrübeli kaleci, "Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm. Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.


5 aydır kaşar ekmek yediklerini açıklayan Erce Kardeşler, ''5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım.'' ifadelerini kullandı.

Hatayspor'dan ayrılan Volkan Demirel ile ilgili de konuşan Erce, ''Volkan hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Buraya kadar geldiysek Volkan hoca sayesindedir." sözlerini sarf etti.

Şanlıurfaspor Hatayspor Kardeşler Volkan