Suruç, pilot bölge olmayı hedefliyor

TAKİP ET

Suruç Belediye Eşbaşkanı Hatice Çevik, ilçede her alanda farkındalık oluşturduklarını ve Suruç'u pilot bölge yapacaklarını söyledi.

Başta temizlik konusu olmak üzere birçok alanda çalışmalarını hızlandırarak farkındalık oluşturan Suruç Belediyesi Eşbaşkanları Hatice Çevik ve Abdullah Polat, ilçede çalışmaların hedefini büyüttü. Farkındalık oluşturarak temizlik çalışmalarının yanı sıra birçok sosyal projeyi de hayata geçirmeyi hedefleyen Suruç Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmalarında pilot bölge olmayı hedefliyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Suruç Belediyesi Eşbaşkanı Hatice Çevik, "Tüm projelerinde farkındalık oluşturmayı amaçlayan belediyemiz, örnek bir belediyecilik adına vatandaşlar için seferber olmaya devam edecek. Suruç halkı, hizmetin en iyisine en kalitelisine layıktır. Belediye ekibi olarak vatandaşlara daha güzel hizmetler sunmak asli ve kutsal görevimizdir." dedi.   

 

suruç pilot bölge olmayı hedefliyor başta temizlik konusu olmak üzere birçok alanda suruç belediyesi eşbaşkanları ilçede çalışmaların hedefini büyüttü