Suruç'ta tahliye kanalları açılıyor

TAKİP ET

Suruç'ta taban suyunun yükselmesi nedeniyle birçok bölge su altında kalmaya başladı. DSİ yetkilileri Suruç'ta yağmur suyu tahliye kanalı açma ,ölçüm ve drenaj kanalı açma çalışması başlattı.

Şanlıurfa DSİ Bölge Müdürlüğü ekipleri, Suruç’un kırsal mahallelerinde yağmur suyu tahliye kanalı açma, ölçüm ve drenaj kanalı açma çalışmasına başladı.

 

Suruç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin de destek verdiği çalışmaların kısa zaman da tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

 

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V Kenan Aktaş “Kırsal mahallelerimizdeki hizmet hamlesine tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu anlamda kırsal mahallerde yol tesviye çalışması yapıyoruz, beton büz yerleştiriyoruz. İlçemizde birçok kırsal mahallede kışın yağan aşırı yağışlar nedeniyle, su birikintileri oluşuyordu. Bu durum araç ve yaya trafiğini olumsuz etkiliyordu. Şuan birçok yolumuza beton büz yerleştiriyoruz. Aynı zamanda çalışmalarımıza büyük katkı sunan DSİ ekiplerimizde yeni Yağmur suyu tahliye kanalları, yeni drenaj kanalları ve ölçümlerini yapıyor. DSİ yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Kırsal mahallelerde bulunan vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz " dedi. (Haber Merkezi)

 

suruç kaymakamı ve belediye başkan v kenan aktaş yağmur suyu tahliye kanalı açma drenaj kanalı açma suruç’ta tahliye kanalları