Suruç'ta uyuşturucu operasyonu! 2 gözaltı

TAKİP ET

Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ihbar üzerine operasyon düzenledikleri adreste yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yapıldığı yönündeki ihbar üzerine belirlenen adreslere operasyon için harekete geçti.

Ekipler belirtilen arsa ve çevresinde yapmış oldukları geniş çaplı aramalarda duvara sıkıştırılmış vaziyette beze sarılı toplamda 4 şeffaf poşet içerisinde 102,5 gram, 52 gram, 30,5 ve 70,7 gram olmak üzere toplamda 255,7 gram eroin maddesi ele geçirdi.

Maddenin kime ait olduğunu öğrenmek için olay yerinde pusu kuran ekipler bir süre sonra uyuşturucu maddeyi boş arsada aramaya gelen iki şahıs olduğunu tespit etti. Şahıslara suçüstü yapan ekipler daha öncede birçok uyuşturucu kullanma ve uyuşturucu ticareti suçlarından kayıtları bulunan S.D ve Ş.D isimli şahısları gözaltına aldı.

Operasyonu genişleten Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde S.D isimli şahısın Hürriyet Mahallesinde bulunan ikametinde de arama yaptı. Evde yapılan geniş çaplı aramada 6 adet Suboxone, 3,9 gram, 1 gram uyuşturucu madde ve bir adet kazantı motosiklet, Ş.D.simli şahısın Tuzeken köyünde bulunan ikametinde yapılan aramada ise Avize içerisine saklanmış bir adet hassas terazi ve bir adet Blow marka tabanca ele geçirildi.

Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi.
 

Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğü Hürriyet Mahallesi