Suruçlular, Belediyeden ne istiyor?

TAKİP ET

Suruç Belediyesi sosyal medya hesabından vatandaşların öncelikle istenilen hizmeti sordu. Vatandaşlar ise öncelikli hizmetin yol ve temizlik olduğunu belirtti.

Suruç Belediyesi, sosyal medyadan ilçede yaşayan vatandaşların taleplerini sordu. Öncelikli hizmetin ne olması gerektiğinin sorulması üzerine vatandaşların en fazla talep ettikleri konular, temizliğin yapılması ve bozuk yolların yapılması oldu.

Suruç ilçesine bağlı birçok kırsal mahallenin yolunun bozuk olduğunu belirten vatandaşlar, kırsal mahallelerdeki yollara daha fazla önem verilmesini istedi. İlçede bir başka sorun trafik sorunu olduğu söylenirken, Belediyenin eliyle ekmek fırının açılması da talep edildi.







Öte yandan yeşil alanların az bulunduğu Suruç'ta vatandaşlar, mesire alanların ve yeşil alanların artırılmasını ve çocuk oyun parklarının yaygınlaşması talebinde bulundu.

Bazı vatandaşlar belediye binasının önünde bulunan beton duvarların kaldırılmasını isterken, havaların ısınmaya başlamasıyla ilçede ilaçlamanın da artırılması talep edildi.

 

suruçlular belediyeden ne istiyor? suruç belediyesi sosyal medyadan ilçede yaşayan vatandaşların taleplerini sordu birçok kırsal mahallenin yolunun bozuk olduğu suruç a vatandaşlar mesire alanların ve yeşil alanların artırılması