ŞUSKİ sayaç okumaya nasıl bir çözüm buldu?

TAKİP ET

Şanlıurfa'da su sayacının okunmadan fatura yazıldığı şikayetleri ile ilgili açıklamada bulunan ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar, "Sayaç okuyan personel artık uydudan takip ediliyor." dedi.

Şanlıurfa'da su sayacının okunmadan fatura yazıldığı şikayetleri üzerine Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü dağıtım firması ile anlaşmasını iptal ederek, yeni bir firmayla anlaştı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar, "Bazı mahallelerde sayaç okumalarının yapılmadığını bizzat kendim sistemden takip ederek tespit ettim. Sayaç okuma görevlisi, oturduğu yerden kafasına göre fatura kesiyormuş. Bunların hepsini tespit ettik. Şimdi yeni bir firma ile ihalesini gerçekleştirdik, GPRS sistemi ile uydudan personel artık takip ediliyor. Personel şuan nerededir, sayaç okumayı nasıl yapıyor, hepsi kontrol altındadır. Bizler 2 milyon insanın hukukunu hakkını koruyoruz, görevimiz budur." ifadelerini kullandı.

Şuskİ sayaç okumaya nasıl bir çözüm buldu? Şanlıurfada su sayacının okunmadan fatura yazıldığı Şuskİ genel müdürlüğü gprs sistemi ile uydudan personel artık takip ediliyor