Şuursuz AŞK vizyona hazırlanıyor

TAKİP ET

Urfalı film yapımcısından sinemaseverleri heyecanlandıracak yeni bir filmin çalışmaları başladı. Aşk teması üzerinden işlenen filmin baş rollerini ödüllü oyuncu İsmail Hacıoğlu ve Hercai dizisinin yıldızı ve son dönemlerin en sevilen oyuncularından Ebru Şahin paylaşıyor.

Uzun zamandır ön hazırlığı yapılan ve film eleştirmenleri tarafından merakla beklenen ‘Şuursuz Aşk’ sinema filminin çekimleri başladı.

Özgün senaryosuyla ve profesyonel oyuncu kadrosuyla iddialı bir proje olan Şuursuz Aşk filmi, önümüzdeki sezonun en ses getirecek filmlerinden olması bekleniyor. CGV mars dağıtımın üstlendiği film, 20 Aralık 2019'da izleyiciyle buluşması bekleniyor.

 

Usta oyuncuların yer aldığı filmin yapımcılığını Orhan Şeddatlı üstleniyor. Film seti, oldukça profesyonel bir kadro tarafından oluşturuldu.

 

1980 ihtilalinin gölgesinde, bir akıl hastanesinde geçen olaylar zincirine, şuursuz, masum bir aşkın da eşlik ettiği film, aşkın en saf, en gerçek haliyle izleyicilerin ruhuna dokunacak. 80’li yılların nostaljik havasını da izleyiciye yaşatacak olan filmin yapımcısı Orhan Şeddatlı, yönetmen koltuğunda ise Umut Ertek yer alacak.

 

Baş rollerini ödüllü oyuncu İsmail Hacıoğlu ve Hercai dizisinin yıldızı, son dönemlerin en sevilen oyuncularından Ebru Şahin’in paylaştığı sinema filmi, Ebru Şahin'in fanları tarafından da yakın markaja alındı. Filmde Tuncer Salman, Burcu Kara, Ruhi Sarı, Ayşegül Günay, Emir Benderlioğlu, Volga Sorgu, Emir Çiçek gibi usta isimler de yer alıyor.

 

Sıradışı, samimi, hem ağlatan hem güldüren konusuyla, izleyici tarafından merakla beklenen film, Avrupa'nın birçok ülkesinde, Ortadoğu ve Arap ülkelerinde de şimdiden yoğun talep görmeye başladı. Film, bu ülkelerde de aynı tarihte vizyona girmesi bekleniyor. ’Şuursuz Aşk’ ayrıca İsmail Hacıoğlu’nun rol aldığı Ayla filminden sonraki en iddialı sinema filmi olarak da görülüyor.

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

ebru şahin’in paylaştığı sinema filmi Şuursuz aŞk vizyona hazırlanıyor ödüllü oyuncu i̇smail hacıoğlu hercai dizisinin yıldızı ve son dönemlerin en sevilen oyuncularından ebru şahin Şanlıurfa