T.C.BİRECİK1. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ

TAKİP ET

T.C.BİRECİK1. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ

DOSYA NO : 2013/646 Esas
KARAR NO : 2023/95
[C.SAVCILIĞI ESAS NO] : 2013/949
DAVACI : K.H.
KATILAN : ŞANLIURFA TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ
VEKİLİ : Av. BERRAK KAYA, İmam Bakır Mh. Veteiner Cd. No:19 Şanlıurfa Merkez/ ŞANLIURFA
SUÇTAN ZARAR GÖREN : ŞANLIURFA GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ, Şanlıurfa Gümrük Müdürlüğü; Şanlıurfa Merkez/ ŞANLIURFA.
SANIK : HAMZA AL NAEIMI, Mohamad ve Awısh oğlu, 21/12/1977 ALEPPO doğumlu, , ,mah/köy nüfusunda kayıtlı. adresinde oturur. İş adresi: . TC Kimlik No:
SUÇ : Birinci ila dördüncü fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesine iştirak etmeksizin, bunların konusunu oluşturan eşyayı, bu özelliğini bilerek ve ticarî amaçla saklamak
SUÇ TARİHİ / SAATİ : 20/10/2013
SUÇ YERİ : ŞANLIURFA/BİRECİK
KARAR TARİHİ : 25/01/2023
''Birinci ila dördüncü fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesine iştirak etmeksizin, bunların konusunu oluşturan eşyayı, bu özelliğini bilerek ve ticarî amaçla saklamak'' suçundan sanık Hamza AL NAEIMI hakkında mahkememizin 2013/646 Esas sayılı dosyasında düşme kararı verilmiş olup, verilen karara katılan kurum vekili Av. Berrak KAYA tarafından istinaf edildiği ve dosyanın istinaf mahkemesine gönderileceği, mahkememizce verilen kararda ve istinaf dilekçesinin tebliği için sanık bulunamadığından 72 Sayılı Yasanın 28. ve devamı maddeleri gereğince hükmün sanığa ilan suretiyle tebliğine karar verilmiş olup, yayın tarihinden itibaren 15 gün içerisinde kanun yoluna başvurulamadığı takdirde söz konusu kararın istinaf incelenmesine gönderileceği ilan olunur.