Tanal daha nerenin milletvekili olduğunu bile bilmiyor!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Akçakale ilçesine yaptığı ziyarette  noterde yaşanan kalabalığı gündeme getirmek isterken kendisinin nerenin milletvekilliği olduğunu unuttu.

Hem 14 Mayıs hem 28 Mayıs seçimlerinde büyük bir hezimete uğrayan muhalafet aldığı mağlubiyetin etkisinde hala çıkamadı. Özellikle Ak Parti'nin kalesi olan Şanlıurfa'da en büyük kozu olan Tanal'ı sahaya süren muhalefet hem parti içerisinde küslüklere hemde kentte var olan oy potansiyelini istediği noktaya getiremedi. Millet İttifakının bileşenleriyle Şanlıurfa'da seçime giren Cumhuriyet Halk Partisi sadece 1 vekil çıkarabildi. 

Şanlıurfa'da CHP'nin tek vekili olan Mahmut Tanal bugün Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine yaptığı ziyarette noter görevlisine kendisini CHP İstanbul Milletvekili olduğunu söyledi.Nerenin milletvekili olduğunu bilmeyen Tanal,  vatandaşa hizmet götürmek için notere geldiğini ve yaşanan sorunu kamuoyuna taşımak istediğini noter görevlisine belirti. Noter görevlisiyle kısa süreliğine tartışan Tanal daha sonra noterden ayrıldı.Tanal’ın kendisini CHP İstanbul Milletvekili olarak tanıtması Tanal’ın kafasının hala İstanbul’da olduğunu akıllara getirdi.

Tanal İstanbul CHP Şanlıurfa Seçmen Akçakale