Tanal Urfa'ya gelen Bakanları topa tuttu

TAKİP ET

CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Suruçlu çiftçinin isyanını paylaşarak daha sonra bugün Şanlıurfa'ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ve bakanları karşılayan protokole seslendi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tanal “Şanlıurfa Suruç'ta kanallardan su bırakılmadığı için tarlada ekinler kuruyor. Çaresiz kalan çiftçi, ilkel kuyudan traktör yardımıyla sulama yapmaya çalışırken masrafın altında eziliyor. Suruçlu çiftçinin feryadını duyun!” diyerek sitem etti.

Kavurma sofrasını mı bekliyorsunuz beyler?

Sabah saatlerinde Şanlıurfa’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ve yanında bulunan protokol üyelerine çağrıda bulunan Tanal daha sonra sözlerine şu şekilde devam etti “Vali eşliğinde bakanlar, vekiller, AKP'li belediye başkanı, il başkanı, yine Şanlıurfa'da toplanmış, poz vermiş! 'Bir dizi temaslarda' bulunacaklarmış! Kavurma sofrasını mı bekliyorsunuz beyler? Önce #Suruç'ta çiftçinin sulama sorununu çözün!” diye seslendi.

CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal Şanlıurfa’ya gelen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati Nurettin Nebati Murat Kurum