Tarım Fuarı kapılarını açtı

TAKİP ET

Şanlıurfa Fuar alanında düzenlenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, vatandaşların büyük ilgisi ile açıldı.

Türkiye’nin her bölgesinden katılımın gerçekleştiği Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, büyük bir ilgi ile açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fuarda, tarım ürünleri, zirai aletler, hayvancılık sektöründeki son gelişmeler ve gıda sektörünün yanı sıra birçok otomotiv firması vatandaşlara tanıtımlarını gerçekleştirdi. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründeki tüm gelişmeleri daha yakından görme ve gözlemleme fırsatı bulan vatandaşlar, fuarın Şanlıurfa’nın tanıtımına büyük katkılar sağlayacağını belirterek, “Şanlıurfa'da düzenlenen Gıda Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Şanlıurfa’nın tanıtımına büyük katkılar sağlamasının yanı sıra yeni iş fırsatları yakalama, yeni işbirlikleri kurma imkânı, sektördeki yeni ürünleri ve son teknolojileri doğrudan gözlemleme fırsatı sağlıyor.

Aynı zamanda Gıda, Tarım ve Hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren dernek, federasyon, STK, üniversite ve bilim çevreleri ile bir arada olma fırsatı, düzenlenen etkinliklere katılarak yeni teknolojiler ve son trendlerden haberdar olma olanağı sunan fuarın gezilmesi ve fuarın imkanlarından faydalanılması ilimiz açısından son derece önemli bir konu. Fuardan faydalanmaları için tüm vatandaşların bu alana gelmeleri kendi yararlarına olacaktır." diye konuştular.