Taşınma işlemi yılan hikayesine döndü

TAKİP ET

Yapımı yılan hikayesine dönen Oto Galericiler Sitesi, 2016 kasım ayında bitirilmesi gerekirken bir türlü tamamlanmadı. Cumhuriyet Caddesi'nde kentin trafiğini alt üst eden sitesinin taşınma işlemlerinin bir an önce bitirilmesi istendi.

Şanlıurfa Valiliği, Adalet Sarayı, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Kredi Yurtlar Kurumu arasında kalan Oto Galericiler Sitesi'nin taşınma işlemi, bir türlü gerçekleştirilemedi. Kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesini yeni yerine taşımak ve şehre nefes aldırmak için kooperatife ait işlemleri üstlenen Büyükşehir Belediyesi, bir türlü işlemleri bitiremedi. Evren sanayi sitesinin karsısında yer alan, çevre yolu batı bağlantı kavşağında yapım çalışmaları yılan hikayesine dönen yeni oto galericiler sitesindeki altyapı, asfalt ve ulaşım işlerini Büyükşehir Belediyesi üstlenmiş durumda. Kasım ayının ilk haftasından itibaren yıkım işlerine başlanacağının açıklanmasına rağmen 7 aylık zaman dilimi geçmiş durumda bulunuyor.

GALERİCİLER TAŞINMADIKÇA ŞEHİR İÇİ TRAFİK RAHATLAMAZ

Birçok resmi kurumun bulunduğu bölgede trafik alt üst durumda. Oto Galericilerin yeni yerine taşınması ile birlikte şehir trafiğinin rahatlatılması bekleniyor.

ZEKİ ALTUNDAĞ