Taşlar yerinden oynamaya devam ediyor

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı en önemli kurumlarda, beklenen görev değişimi gerçekleşmeye başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çalışmalara başlamak için yönetim kadrosunu oluşturmaya devam ediyor.

Yaklaşık bir aydır görevine başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, daha önce belediyeye bağlı şirketlerin yönetim kadrolarını değiştirirken, dün de Belediyeye bağlı önemli kurum amirlerini değiştirdi. Büyükşehir'e bağlı şirketlerin yönetim kadrolarını değiştirmeye devam eden Beyazgül, çalışmalara başlamak için yönetim kadrosunu yeniden belirledi.

Beyazgül, tepeden başladı

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar'ı, BELSAN A.Ş.'ye atadı. Yönetim kadrosu değişikliği ile Abdulkadir Açar BELSAN Genel Müdürü oldu. BELSAN'a atanan diğer isimler ise Cuma Ağaç, Süleyman Elgün, Ahmet Başak ve İsa Kızıldemir oldu.

ŞUSKİ için de düğmeye basıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (ŞUSKİ) yönetim kadrosu da Başkan Beyazgül tarafından değiştirildi. Beyazgül, ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Hamdi Us'u görevden alarak yerine Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar'ı atadı. ŞUSKİ Genel Müdürlüğünden alınan Mehmet Hamdi Us'a ise herhangi bir görev verilmedi.

Genel Sekreter Yardımcılığına Fırat görevlendirildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Genel Sekreter yardımcılığına Yaşar Fırat atandı. Yaşar Fırat, görevden alınan Mehmet Emin Yeşiltaş'ın yerine atandı. Yeşiltaş'a herhangi bir göreve getirilmedi.

Ferit Dağdeviren, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi.

STK'lar Daire Başkanlığına Ali Ferhat Türkmen getirildi.

BELTAŞ yönetimi de değişti

Büyükşehir Belediyesine bağlı yapım işlerini üstlenen şirket BELTAŞ'ta da yönetim kadrosu yeniden belirlendi. BELTAŞ yönetim kadrosuna getirilen isimler Hikmet Başak, Ekrem Ayaz, Aysel Göncü, Abdülkadir Kol, Ahmet Oruç oldu.

ŞANBEL A.Ş.'ye atanan isimler

Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, ŞANBEL A.Ş.'nin de yönetim kadrosunda değişikliğe gitti. ŞANBEL'e atanan isimler şöyle oldu: Murat Karaer, Selahattin Güneş, Zehra Kazan, Muzaffer Açar ve Müslüm Kaynarpınar.

Başkan Beyazgül'ün kalan diğer kadrolarını da yenilemeye devam edeceği bekleniyor.

 

taşlar yerinden oynamaya devam ediyor beyazgül tepeden başladı büyükşehir belediye başkanı zeynel abidin beyazgül belsan beltaŞ genel sekreter yardımcılığına fırat görevlendirildi