Tatil edilen okullarla ilgili önemli açıklama

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sınıra yakın bölgede tatil edilen okulların durumlarını yerinde incelemek için Şanlıurfa'ya geldi. Akçakale'de açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, aksatılan eğitimin telafisinin olacağını belirtti.

Barış Pınarı Harekatının devam etmesiyle sınıra yakın bölgelerde okullar tatil ediliyor. Akçakale ve Ceylanpınar'da okulların tamamı tatil edilirken, Suruç ve Birecik'te ise sınıra yakın bölgelerde bulunan okullar iki gün daha tatil edilmişti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise tatil edilen okulların durumunu yerinde incelemek için Şanlıurfa'ya geldi. Akçakale ilçesinde açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, "Eğitime ara verilen okullarda öğrencilerin eğitimini telafi etme çalışmaları yapılacaktır. Bu telafiler hafta sonları ve yarıyıl tatilinde yapılacaktır. Öğrencilerimiz eğitim görme konusunda sanal sınıflarda da tüm dersleri görebilecektir. Barış Pınarı Harekatı da kısa bir zamanda sona erecektir." ifadelerini kullandı.

 

tatil edilen okullarla ilgili önemli açıklama milli eğitim bakanı ziya selçuk sınıra yakın bölgede tatil edilen okulların durumlarını barış pınarı harekatının devam etmesiyle bu telafiler hafta sonları ve yarıyıl tatilinde yapılacaktır.