Tatlıses'e eski eşinden şok eden dava

TAKİP ET

Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'in yakasını aksilikler bırakmıyor.

Eski eşiyle yaşadığı tartışma günden güne daha da şiddetleniyor. İbrahim Tatlıses’in katıldığı bir televizyon programında eski eşi Adalet Sara hakkında söyledikleri kamuoyunda uzun bir süre tartışmalara yol açtı.

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Adalet Sara hakkında “Bodrum’daki evime domuz yağı sürmüşler. Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Kız 48 kiloya düşmüş, kahroluyorum. Ona ev aldım, araba aldım… Daha da alırdım lakin o kara peçeli ve oğlu var ya; evime domuz yağı sürmüşler” sarf ettiği bu sözlere yanıt gecikmedi. Sosyal medya üzerinde birbirleriyle atışan Tatlıses ve Adalet Sara tartışmaları daha da alevlendirecek bir olay daha yaşandı.

Şanlıurfa’da yaşayan Adalet Sara Şanlıurfa Cumhuriyet Savcılığına giderek İbrahim Tatlıses hakkında suç duyurusunda bulundu.

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara, ünlü şarkıcının kendisine 'kara yılan' ve 'büyücü' şeklinde hakaret ettiğini iddia ederek Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Adalet Sara  “O kara peçeli ve oğlu var ya; evime domuz yağı sürmüşler” sözlerini kullanan İbrahim Tatlıses’e hakaret davası açtı.

Adalet Durak,, “Kıyafetlerimden dolayı bana ‘karayılan, dini inancımdan dolayı ise bana ‘büyücü’ dedi”  diyerek, hakarete uğradığını söyledi.