Tatlıses, Fakıbaba'nın istifasını kaldıramadı!

TAKİP ET

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın partiden istifa etmesi parti cenahında büyük bir şok ile karşılandı.

Bazı kesimler Fakıbaba'yı ağır sözlerle eleştirdi. Eleştirenlerden biri Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses oldu. Fakıbaba’nın istifasına sinirlenen Tatlıses çok eskilere giderek Fakıbaba’ya göndermelerde bulundu.Fakıbaba’nın bakan olduğu zamanlarda Fakıbaba’ya övgüler yağdıran Tatlıses, geçen gün Fakıbaba’nın istifa etmesiyle adeta eski bakana karşı cephe aldı.

Geçen hafta Fakıbaba’nın istifa ettikten sonra Tatlıses’in yaptığı açıklamada Fakıbaba’nın gerçek yüzünü herkese göstereceğim demesi üzerine bir açıklama daha yaptı. Tatlıses 8 yıl öncesine giderek  “2014 yılı Ankara Gold Otel’den başlayalım.
Seydi Eyüboğlu, Habib Aslan, Kasım Hafız ve İstanbul (kim olduğunu sen iyi bilirsin) ile bir arada bulunduğun o meclisteki konuşmanı açıklıyorum…

Celalettin Güvenç ile aranızdaki Belediye Başkan Aday Adaylığınız yarışında, yukarıda bahsettiğimiz meclis huzurunda  Celalettin Güvenç lehinde adaylıktan çekilmeyeceğine dair ana avrat ettiğin küfürlü söylemlerin ile ben Celalettin Güvenç ile grupta el kaldırmam kaldırırsam sarılmam, öpüşmem, dediğin halde bu küfürleri ve yeminleri ettikten sonra grupta gidip elini kaldırarak, sarılıp öpüşerek, kendisi ile yanyana verdiğin görüntüleri, her seferinde aileni katarak ettiğin küfür ve yeminlerini Şanlıurfa halkına ve kamuoyuna açıkla dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako!” şeklinde konuştu.

Tatlıses Sondakika Urfa