Tatlıses hakkında çıkan dedikodulara yanıt geldi!

TAKİP ET

Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 49 yaş küçük Berka Gül ile aşk yaşadığı iddia edilen İbrahim Tatlıses uzun süredir sessizliğini korudu.21 yaşındaki Berka Gül ile ilişki yaşadığı gündeme gelen ve çıkan dedikodular hakkında ağzı bıçak açmayan Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, hakkında gündemi meşgul eden konuya asistanı el attı.

Son olarak kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşayan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Hanımla boşandık! Bahçeli güzel bir ev bulup yeniden evlenmeyi düşünüyorum" dedi. Evliliğe bir kez daha yeşil ışık yakan 70 yaşındaki Tatlıses'in 21 yaşındaki Berka Gül isimli asistanıyla aşk yaşadığı ileri sürüldü.

URFALI SANATÇININ İSMİNİN BAŞ HARFİ DETAYI

Geçtiğimiz günlerde kaza geçiren Tatlıses'in aracında olduğu ileri sürülen 21 yaşındaki Berka Gül'ün Instagram profiline "İ" harfi ile kalp emojisi koyması da kafaları karıştırdı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikilinin evlenecekleri de konuşulanlar arasındaydı.

YALANLAMA ASİSTANDAN GELDİ!

Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses’in asistanı Şule Yazar, magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasının ardından bir magazin programına telefonla katılıp çıkan iddiaları yalanlandı. Genç kadın hakkında konuşan Şule Yazar, "Berka, İbrahim Tatlıses'in sevgilisi değil asistanı. Yemek yemesinde yardımcı oluyor… Benim yerime onu görevlendirmiştik. Berka çok genç bir kız, hukuk öğrencisi, böyle anılması çok doğru değil. Her İbrahim Bey'in yanında görünen kadın sevgilisi gibi anılması hepimizi rahatsız ediyor" ifadelerini kullandı.

Sondakika Urfa Tatlıses