Tatlıses'in ailesinde altın kemer skandalı

TAKİP ET

Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, gecen gün evlenen kızı Dilan Çıtak'a taktığı 450 bin TL'lik altın kemer Tatlıses'in çocukları arasında kavga çıkardı.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çiçek'e düğün hediyesi 450 bin TL'lik 'altın kemer' takması, kız çocukları arasında kriz çıkmasına sebep oldu.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Levent Dörter ile İstanbul'daki lüks bir otelde dünya evine girdi. Düğünün yankıları devam ederken, şimdi de Tatlıses ailesinde altın kemer krizi çıktı. Tatlıses kardeşler arasına altın kemer girdi. 

İbrahim Tatlıses'in uzun süre inkâr ettiği kızı Dilan Çiçek'e düğün hediyesi olarak 600 bin TL'lik 'altın kemer' takması, kız çocukları arasında kriz yarattı ve kızların arasını bozdu. 

Tatlıses'in ilk evliliğinden olan kızları Gülşen ve Gülden Tatlıses'e ve Perihan Savaş ile beraberliğinden dünyaya gelen Melek Zübeyde'ye altın kemer takmadığı ve ilk evliliğinden olan kızlarının düğününe bile gitmediği, altın kemer takmayı bırakın hiç bir hediye almadığı da belirtildi.

Ayrıca, Dilan Çıtak'ın düğününe sadece kardeşlerden İdo Tatlıses, Melek Zübeyde ve Elif Ada Tatlıses'in katıldığı, diğer kardeşlerin ise katılmadığı öğrenildi.

Tatlıses Urfa Haberler