Tatlıses'in eski eşinden skandal açıklama!

TAKİP ET

Şanlıurfalı ses sanatçısı İbrahim Tatlıses'in eski eşi Perihan Savaş mültecileri ile ilgili yaptığı çıkış ülke gündemine bomba gibi düştü.

Mülteciler yüzünden gençlerin iş bulamadığını söyleyen Perihan Savaş Türkiye’nin yabancılaştığını iddia etti.Türk sinemasının ünlü simalarından Perihan Savaş Gemlik Film Festivali’nde yaptığı açıklama şok etkisi yaratı.

ARAPCA YAZILAR HOŞUMA GİTMİYOR!

Türkiye’de mültecilerin fazla olduğunu söyleyen Perihan Savaş “Arapça yazılar hoşuma gitmiyor"dedi Savaş, "Türkiye bu aralar hoşuma gitmiyor. Çok, çok rahatsız. Bir kere ekonomik zorluklar, pahalılık, insanların geçinememesi, insanların çok zor şartlar altında birkaç işte birden çalışmaya çalışması… O da mümkün olmuyor. Gençlerin durumları, üniversiteyi bitiren gençler iş bulamıyorlar. Hepsi sokaktalar, hepsi bir iş arıyor" dedi.

Perihan Savaş, "Çok yabancılaşmaya başladık artık. İçimizde çok yabancılar olmaya başladı. Bu Arapça yazılar hiç hoşuma gitmiyor. Burası Türkiye biz Türk’üz. Bunlar hoşuma gitmiyor yani gitmeyen bir sürü şey var" ifadelerini kullandı.

Sondakika Haberler Magazin PerihanSavaş Tatlıses Yabancı Arapça