Tatlıses'in kızında muazzam değişim

TAKİP ET

Geçtiğimiz aylarda Levent Dörter ile dünya evine giren Urfalı sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak saç stilini ve saç rengini değiştirdi.

Evlendiği günden beri sık sık mağazin dünyasında gündeme gelen Dilan Çıtak bu kez yeni imajıyla hayranlarının karşısına çıktı.

Saçlarını iki günde bir yıkadığını söyleyen Çıtak kuaföre gitmediğini ve saçlarının babasının saçlarıyla aynı olduğunu söyleyerek “babamın da saçı böyle bonustu gençken” demişti.

Dilan Çıtak sosyal medya da yaptığı paylaşımda "Fön hayatımın 8-9 yaşlarında kaldı, 3 kişi fön çekmişti saçıma" diyerek şaşırttı.

Saçlarıyla dikkat çeken Dilan Çıtak kıvırcık saçlarını düzleştirdi. Saç rengini değiştiren İbrahim Tatlıses'in kızı saçlarına bir de fön çektirdi.

Yeni saç stilini takipçileri ile paylaşan Dilan Çıtak ''En son 14 yaşında fön çekildi saçlarıma. Şu an bir takım değişiklikler yapıyoruz'' notunu düştü

Dilan Çıtak'ın yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. 'Sevdim sanki' diyen Tatlıses'in kızını görenler "Kıvırcık daha iyi" yorumlarında bulundu.

Tatlıses Çıtak Urfa